Balkan Pharma Hakkında

Balkan Pharma Hakkında

Balkan Pharma 2006 yılında Moldova'da kurulmuş bir ilaç firmasıdır, çok geniş bir ilaç üretim yelpazesi vardır. Balkan pharma 2010 yılında kamu sağlık kurumlarına ilaç üretimi yapma sertifikasına sahip olmuş legal bir firmadır. Bu sertifikayı aldığından kısa bir süre sonra ciddi yatırımlar yapmaya başlanmıştır, yeni fabrika açılmış, kalifiye çalışanlar alınmıştır, Günümüz itibari ile hazırda doktorlar, kimyagerler, teknoloji mühendisi olmak üzere toplamda 400 ü aşkın çalışanı bulunmaktadır, son 5 yıl içinde balkan pharmaya yapılan yatırımlar 26 milyon euro'yu aşmıştır, firma halihazırda 12.0000 metrekarelik gmp standartlarını karşılayan fabrikada üretim yapmaktadır. 

Moldovanın %98 lik ilaç ihtiyacını karşılamakta ayrıca Ukrayna ve Rusya'da da ilaç pazarında büyük bir paya sahip. Ayrıca balkan pharma anabolilk steroidleri dünyanın her yerinde satılmaktada, özellikle Amerikada çok kullanıldığını söylebilirim.

Gördüğünüz üzere Balkan Pharma tamamıyle yasal ve büyük bir firmadır, kendinizde araştırma yapabilirsiniz. Ülkemizdeki abdi ibrahim koçak farma ile aynı statüde dir. Moldova'daki eczanelerde satıldığını doğrudur.

Balkan pharma hakkında bilinen yanlışlar, Balkan pharma steroidlerinin kar marjı düşük olduğu için genellikle ilaç satışı yapan hocalar tarafından kötülenir, balkan pharma'nın türkiyede üretildiği gibi yanlış bilgiler vererek kullanıcıyı elindeki kar marjı yüksek markalara yönlendirmeye çalışırlar. Bu işin aslı böyle değildir, Balkan pharmanın kesinlikle Türkiyede üretimi yoktur, Türk malı değildir.

Ürün kalitesinden bahsedecek tablet ürünleri çok kalitelidir gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Enjeksiyon ürünleri ise kimileri tarafından sevilmemekte kimilerinin de vazgeçilmez markası olmaktadır. Şimdiye kadar balkan pharma deca ve testo kürü yaptığımı hiç kimse memnuniyetsiz kalmamıştır.

Balkan pharmada upic code dediğimiz orjinallik doğrulama sistemi mevcut. her bir ampul üzerinde ve her blister üzerinde ayrı ve değişik kodlar bulunmakta, bu kodlar sorgulandığında orjinal olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Kodlar %100 güvenlidir, kopyalanma çoğaltılma gibi durumlara karşı güvenlik önlemi vardır. Sahte olan balkan ürünlerinde kod sorgulaması onay vermez ayrıca sahte olan balkan pharma enjeksiyon steroidlerde ampul boyları çok farklı olur.

Sitemizde bulunan ürünler orjinallik garantili olup, ayrıca orjinallik doğrulama konusunda yararlanabileceğiniz bir diğer link; Balkan pharma orjinallik kontrol

Balkan Pharma Ürünlerine ulaşabileceğiniz link; Balkan Pharma Steroidleri

Balkan Pharma tanıtım videosu

Yazar Ahmet Eren
& Theme Designed by  https://steroidsiparis24.com